Kultura

Tako je dojenčica- Sonce iz Telebajskov videti danes!

mv
3. 9. 2015, 12.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Se spomnite otroške serije Telebajski, v kateri je vsako nadaljevanje otvorilo in zaključilo smejoče se sonce? Vas zanima, kako je dojenčica, ki so ji zaupali to vlogo videti danes, osemnajst let kasneje?

instagram

Jess Smith ima danes 19 let in je študentka plesa, vmes pa je tako zrasla, da je producenti ne morejo uporabiti v novejši različici nekdaj izjemno priljubljenih Telebajskov, zato so preko avdicij našli Jessino naslednico. Najstnica je kot otrok dobila vlogo smejočega sonca, ker je imela nalezljiv smeh, podobno pa so iskali tudi zdaj in našli 19-mesečno Berry, ki jih je prav tako osvojila s svojim nasmeškom.

Upajo na podoben uspeh

Jess je kar 18 let molčala o svoji vlogi v rosnih letih, zdaj ko se je javno izpostavila pa so jo producenti povabili k slikanju z naslednico in dekleti sta si bili v trenutku všeč. »Ko sem odraščala sem bila vedno ponosna na to, da sem bila del Telebajskov, zdaj ko sem spoznala Berry pa mislim, da nihče drug ne bi mogel sonca odigrati bolje od nje,« je priznala najstnica, ki upa, da ji bo ponovno uspelo v svetu zabave, tokrat kot profesionalni plesalki. Telebajski so bili prvič predvajani leta 1997 in so v nekaj letih osvojili otroke po vsem svetu. Producenti upajo, da bo tudi z novo različico, ki jo trenutno pripravljajo, podobno.

Instagram