Kultura

Novi zvezdnik popove žlahtne štorije

mv
30. 7. 2015, 11.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nova slovenska nadaljevanka je sumljivo podobna nadaljevanki Ena žlahtna štorija, ki smo jo lahko gledali na Planet TV, vsaj kar se okolja tiče. Naslov Usodno vino pove dovolj!

Facebook

Usodno vino predstavlja zgodbo dveh vinarskih družin, Rozmanovih in Dolinarjevih. Slednji so na robu stečaja, Rozmanovim pa nikoli ni šlo bolje. Spoznajte Nino Dolinar, ki se na prvi pogled zaljubi v Martina Rozmana, nato pa izve, da njen izbranec prihaja iz vinogradniške družine, s katero so Dolinarjevi na smrt sprti. Ivan Dolinar je namreč prepričan, da je Martinov oče Stane Rozman kriv za smrt njegove žene, zato te ljubezni pod nobenim pogojem ne odobrava. A tukaj se šele začnejo zaljubljati ljubezni, sestavljati zgodbe, razkrivati skrivnosti in plesti spletke ...

Pop TV

Manekenka in študirani igralec

V glavnih vlogah bosta zaigrala Inja Zalta in Klemen Janežič. Klemen je študiral igro in umetniško besedo na AGRFT in leta 2012 prejel akademsko Prešernovo nagrado. Inja je v medijski svet vstopila pri 14 letih po zmagi na najstniškem lepotnem tekmovanju. Pozneje je veliko delala kot fotomodel in postala obraz mnogih znanih znamk. Vloga Nine je njena prva televizijska vloga in po mnenju režiserja Nejca Levstika se lepotica pred kamero zelo dobro znajde. »Inja me je takoj prepričala s svojo subtilnostjo. Za popolno postavo, nežnim obrazom in simpatičnostjo se skriva izjemno širok spekter čustev, ki jih zna prenesti tudi na kamero. Svojo novo vlogo je vzela zelo resno in na snemanju me je že nekajkrat zelo pozitivno presenetila, saj je hitro vstopila v prizore, ki nosijo čustveni naboj in stanja, zahtevna tudi za profesionalne igralce. Navzven je zelo mirna, včasih malo skrivnostna, a ko se nasmehne, se ji preprosto moraš nasmehniti nazaj,« je navdušen režiser.

Pestra igralska zasedba

Poleg Inje in Klemna bo v seriji nastopila bogata igralska zasedba: Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Iztok Jereb, Judita Zidar, Darja Reichman, Aljaž Jovanovič, Teja Glažar, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Jan Bučar, Jernej Kuntner, Miha Rodman, Mojca Funkl, Saša Pavlin Stošić, Ludvik Bagari, Rok Matek, Nina Ivanišin, Aljaž Tepinater mladaEnja GradinMatic Jamar.

Pop Tv

Slovenci brez vinogradov in vina ne moremo

Očitno so junaki, vpeti v vinogradniško okolje, zadnji recept za uspeh pri slovenskem občinstvu. Jeseni bomo videli, katero vino je bolj sladko, tisto iz Ene žlahtne štorije ali iz Usodnega vina. Pa na zdravje!