Kultura

Kar bo, pa bo

mv
5. 7. 2015, 14.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kaj dobimo, če združimo izvrstne igralce in zgodbo, ki se ji ne moremo upreti? Novo hrvaško serijo Kar bo, pa bo, ki je že osvojila naše sosede, zdaj pa namerava podobno doseči v Sloveniji.

Pop Tv

Igralci Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg, Mate Gulin in Milan Štrljić so tisti, ob katerih dogodivščinah boste lahko uživali to poletje na Pop TV. Zgodba serije Kar bo, pa bo (Kud puklo da puklo) v ospredje postavi dedka Đura in njegove tri vnuke, ki jim po smrti zapusti pravo bogastvo. Ko njegova vnukinja Katarina ter vnuka Tomislav in Krešo izvejo, da jim je dedek zapustil milijon evrov, se njihova življenja postavijo na glavo. Vendar starec v oporoki zahteva, da vsi trije njegovi nasledniki preživijo leto dni v njegovi razpadajoči hiši brez vode in elektrike v kmečki vasi Oštrovac. Če jim ne bo uspelo, bodo denar podedovali vaščani. Ko novica pride na uho vaščanom, ti naredijo vse, da bi tri morebitne dediče pregnali nazaj v mesto.

Pop Tv

Liki, v katere smo se zaljubili
Vnukinja Katarina Došen, ki jo igra Mirna Medaković, je lepa, pametna, duhovita, trmasta in strastna. Medicino je zaključila z željo, da bi pomagala ljudem. Po enem letu na izmenjavi pa jo žalosti dejstvo, da se paciente obravnava le kot številke. Je v dolgoletni zvezi z Denisom, ki jo občasno vara, česar pa ona ne ve. Njen prvi bratranec, Krešimir Kolarić - Krešo, ki ga igra Janko Popović Volarić, sprva deluje kot najbolj miren in resen. To pa zato, ker je edini izmed njih v resnih težavah. Oba starša sta mu umrla, ostala sta mu le še teta in stric kot edina družina. Prek svojega podjetja je nevede pral denar, zdaj pa je ves čas v strahu, da bo inšpektor potrkal na njegova vrata. Drugi bratranec Tomislav Mamić, ki ga igra Miran Kurspahić, je sin najmlajše Đurove hčerke, Milice. Po mami je nasledil odpor do vaškega življenja in drugega, kot je življenje v mestu, ne priznava. Njegove sanje so, da bi obogatel. Je aroganten šminker, ki zna pihati na dušo. Je duhovit (predvsem sam sebi), len in ne preveč pameten.

Pop Tv

Avtentično in zabavno
»Na snemanju neizmerno uživamo, vzdušje je enkratno. Lani sem s kolesom raziskoval Liko, kjer snemamo, in videl like, ki jih imamo zdaj v seriji. Prepričan sem, da je gledalce osvojila tudi ta avtentičnost,« je hrvaškim medijem povedal Janko Popović Volarić, ki je producentu Goranu Rukavini hvaležen za to priložnost. ***CITAT: Trije vnuki, ujeti v njim neljubem okolju, v boju za dedkovo dediščino.

Pop Tv