Kultura

Slavna igralka polulala soigralca!

K.A.
14. 6. 2014, 21.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Hollywoodska zvezdnica velja za pravo damo, a tudi ona ima kakšno črno piko.

Hollywoodska igralka Nicole Kidman velja za pravo divo, ki vseskozi navdušuje s svojim damskim obnašanjem. A v nedavnem intervjuju je priznala, da je na snemanju filma The Paperboy doživela pravi šok, ko je režiser od nje zahteval, da naj se v eni od scen polula na svojega igralca Zaca Efrona.

Vse skupaj je bilo sprva videti kot romantičen prizor. Mlada zaljubljenca sta prišla na plažo in se predajala morskim radostim, a med plavanjem je Zaca nenadoma opekla meduza. In, ker je znano, da urin pomaga pri tovrstnih opeklinah, je morala Nicole urinirati po svojem soigralcu.

Sprva Nicole ni želela posneti takšnega prizora, a na koncu je vseeno pristala. "Joj vse skupaj je bilo čisto preveč nagnusno. Tega enostavno nisem želela narediti," je dejala Nicole, ki je na koncu popustila in 'oprhala' svojega soigralca. Na veliko veselje hollywodske zvezde pa se je režiser Lee Daniels na koncu odločil, da te scene ne bo vključil v film.

Efron je pred časom dejal, da je Nicole prekrasna in da je ona vse o čemer je vedno sanjal, ljubezenske scene s slavno igralko pa so bile zanj vrhunec življenja.