Pristala v priporu

22-letna ljubljanska "sraka" enemu od zaposlenih zagrozila tudi z nožem

D.K.
20. 6. 2024, 08.46
Posodobljeno: 20. 6. 2024, 09.35
Deli članek:

Ljubljanski policisti so le uspeli stopiti na prste 22-letnici, ki je osumljena roparskih tatvin, preiskovalni sodnik pa jo je poslal v pripor.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policisti policijske postaje Ljubljana Center so v torek odvzeli prostost 22- letni Ljubljančanki, ki je istega dne okoli 5. ure vkorakala v prodajalno bencinskega servisa v centru mesta in tam v vrečko naložila več artiklov, ki jih ni nameravala plačati. Njeno namero so skušali preprečiti zaposleni, vendar je po prerivanju iz prodajalne pobegnila skupaj z odtujenimi artikli.

Ni trajalo dolgo, ko se je tatica znašla v primežu policije. Le ti so jo že čez nekaj ur izsledili na območju mesta in ji odvzeli prostost. V postopku pa so ugotovili, da je ista osumljenka v začetku meseca vstopila na teraso lokala v centru in odtujila alkoholno pijačo, kar ji je poskušal preprečiti zaposleni, kateremu pa je nato zagrozila z nožem v roki in s kraja pobegnila.

Ob tem so s Policijske uprave Ljubljana danes še sporočili, da je bila osumljenka s strani policije že večkrat obravnavana za premoženjska kazniva dejanja. Kot so dodali, so jo včeraj privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanjo odredil pripor.