V Varaždinu

Vožnja s štirikolesnikom se je za 33-letnega Alena in 39-letnega Gorana končala tragično

D.K.
12. 4. 2024, 17.50
Posodobljeno: 12. 4. 2024, 17.56
Deli članek:

V Tuhovcu pri Varaždinu se je včeraj zvečer zgodila tragična nesreča, v kateri sta umrla 33- in 39-letnik.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Po podatkih policije sta se moška, ​​stara 33 in 39 let, s štirikolesnikom vozila po sprehajalni poti ob reki izven naselja Tuhovec, v smeri proti kraju Retkovac. Zaradi neprilagojene hitrosti in slabega stanja makadamske ceste je voznik izgubil nadzor nad štirikolesnikom in pristal v strugi reke Badnje, pri čemer sta oba, 33- in 39-letnik umrla, o čemer smo že poročali. 

Kot pa zdaj poroča Regionalni tjednik, sta v nesreči umrla bratranca, 33-letni Alen in 39-letni Goran Mikulčić iz Tuhovca. Na kraju tragičnega dogodka je posredovalo več gasilskih društev, večina gasilcev pa je poznala ponesrečenca. 

Po poročanju omenjenega portala je bil Alen lastnik avtomehanične delavnice, v kateri je popravljal vozila domačinom in tudi gasilska vozila. Za seboj je zapustil zaročenko, s katero je živel v hiši svojih staršev. Goran, ki je pred letom dni izgubil očeta, pa je z mamo  živel v Tuhovcu. Delal je kot kuhar v bolnišnici za medicinsko rehabilitacijo v Varaždinskih Toplicah in bil velik navijač zagrebškega Dinama.

"Najhuje od vsega je, da sva se videla ob 17. uri. Na žalost je bil ob 20. uri že mrtev. Alen se je na tekmo odpravljal s štirikolesnikom iz Tuhovca proti igrišču Poleta. Na poti nazaj se je z njim v vozilo usedel Goran. Žal se je vožnja končala tragično," je dogajanje povzela znanka od preminulih.