Groza

Iz hiše slišali ječanje, policisti so naleteli na moškega z odrezanim spolnim udom

R.T.
29. 2. 2024, 17.08
Posodobljeno: 29. 2. 2024, 18.36
Deli članek:

Iz nemškega mesta Herne, ki se nahaja med Essnom in Dortmundom v zvezni deželi Severno Porenje-Vestfalija, poročajo o grozljivki.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Tam so v noči na sredo na njegovem domu danes našli hudo poškodovanega moškega, ki je ostal brez spolnega uda. Kot poroča tabloid Bild, je 66-letniku življenje najverjetneje rešil njegov pes. Ta je z neizprosnim laježem na dogajanje opozoril sosede, ki so malo pred 2. uro ponoči na kraj poklicali policijo.

Policisti so že ob prihodu iz hiše zaslišali stokanje in ječanje, zvoke nekoga v neznosnih bolečinah. Vdrli so skozi vhoda vrata in tam na tleh zagledali okrvavljenega stanovalca, ki je bil boj za življenje. Reševalci so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico. Moškemu je nekdo odrezal penis, pri čemer policisti na kraju niso našli niti odrezanega uda niti orožja ali orodja, s katerim je zaenkrat še neznana oseba storila ta zločin, če je sploh šlo za zločin. Vodja preiskave je namreč postregel tudi z drugo, precej nenavadno tezo.

Kriminalistom zaenkrat še ni uspelo zaslišati žrtve, saj zdravstveno stanje moškega tega ne dopušča. »Zdravniki so moškega dali v umetno komo. Upamo, da ga bomo lahko kmalu zaslišali. Ena od hipotez je seveda tudi ta, da mu je penis odgriznil pes v velikosti Jack russell terierja in ga nato pojedel. Glede na rano je možno, da gre za ugriz. A je možno tudi, da gre spolni zločin ali s tem povezano nesrečo,« je za Bild pojasnil kriminalist Frank Lemanis. Tabloid še poroča, da naj bi bil moški poročen in da naj njegove soproge v času dogodka ne bi bilo doma. Kar koli se je zgodilo, se je po navedbah preiskovalcev zgodilo že v noči na sredo.