Omama pred smrtjo

Zaljubljena Andrea v grozljiv umor partnerja poleg 14-letne hčerke vpletla še sestro

J.V.
2. 2. 2024, 13.05
Posodobljeno: 2. 2. 2024, 13.42
Deli članek:

Na dan prihajajo nove podrobnosti grozljivega umora 42-letnega Saše Kulišića iz Doboja v BiH.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Na dan prihajajo nove podrobnosti grozljive družinske drame, ki se je v začetku tedna odvijala na obrobju Doboja v Bosni in Hercegovini. Sodišče je medtem osumljenima zaljubljencema zaradi umora in pomoči pri tem kaznivem dejanju odredilo enomesečni pripor, poroča Klix. 

Spomnimo, da sta umora 46-letnega Saše Kulišića osumljena njegova 32-letna soproga Andreja Kajganić in njen 19-letni domnevni ljubimec Dražen Lazarević, oba so policisti prijeli v sredo na območju Banja Luke. V kriminalistični preiskavi pa se je znašla tudi 14-letna hči pokojnega in Andreje, saj naj bi očetu v limonado po nareku osumljencev zmešala pomirjevala.

In sicer več 10 miligramskih tablet Treana, ki se uporabljajo za zdravljenje bipolarne motnje in shizofrenije. Te je po nareku osumljencev nabavila Andreina sestra V. M. Štirinajstletnica jih je prav tako po navodilih osumljencev zmešala očetu v limonado in ga omamila. Ko je Saša zaspal, sta vstopila osumljenca in 14-letnici naročila, naj gre v svojo sobo.

Žrtvi sta zvezala roke in noge ter ga z avtom odpeljala v gozd v neposredno bližino priljubljenega prizorišča za piknike Preslica. Z neznanim predmetom sta mu zadala štiri vbodne rane v predel trebuha, zaradi česar je umrl. Povsem golo truplo so našli sprehajalci in poklicali policijo. Motiv? Saša naj bi izvedel, da ga žena vara, zaradi česar sta Andrea in Dražen skovala peklenski načrt.