Groza v Hamburgu

Najprej umrl sin, nato še mama, zdaj so v stanovanju našli njuni trupli

R.T.
31. 1. 2024, 20.51
Posodobljeno: 31. 1. 2024, 20.51
Deli članek:

Pristojne službe so iz enega od stanovanj v Hamburgu popoldne odnesle trupli 87-letne ženske in njenega 45-letnega sina.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Reševalci in policisti so v stanovanje vstopili malo po 12. uri, ko jih je na kraj poklical upravitelj stanovanjske stavbe. Sosedje so namreč zaznali, da se iz njega širi smrad po razkroju. Vedeli so, da v njem živita mati Irene S. in sin Oliver. »Gospe Irene nisem videl od božiča, zdelo se mi je čudno,« je za Bild opisal sosed, ki je na dogajanje opozoril upravitelja, slednji pa se je obrnil na policijo.

Prve posredovalce je v stanovanju pričakal grozljiv prizor. Na tleh sta ležala mrtva mama in sin, pri čemer naj bi bil glede na stopnjo razkroja sin mrtev dlje časa od mame. Natančne okoliščine primera še niso znane, a so jasni prvi obrisi. Mama naj bi zadnje leto trpela za demenco, sin, ki se je usposabljal za negovalca, pa je z njo živel in zanjo skrbel. Po prvih ugotovitvah naj bi sin prvi umrl naravne smrti, medtem ko vzrok smrti mame zaenkrat še ni znan. Več odgovorov bo dala obdukcija.