Blaznost

Češka grozljivka: Napol gol naokoli tekal z odrezanimi uhlji in penisom

R.T.
19. 1. 2024, 14.20
Posodobljeno: 19. 1. 2024, 14.21
Deli članek:

Češka policija se je nedavno na meji z Nemčijo srečala z nadvse pretresljivim primerom. V pest so dobili močno pohabljenega moškega, ki si je poškodbe zadal sam.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V češki vasici nedaleč od mesta Usti nad Labem v bližini nemške meje so policisti opazili moškega, ki je naokoli postopal skoraj povsem gol in se na splošno vedel bizarno. Pristopili so do njega in opazili, da ima poškodovan obraz, zato so na kraj poklicali reševalce. Slednji so nato zaprepadeni ugotovili celotne razsežnosti njegovih poškodb. Ne samo, da je imel odrezana oba uhlja, odrezan je imel tudi penis.

Glede na poročilo, ki so ga včeraj objavili tamkajšnji reševalci, jim je moški razodel, da si je poškodbe pod vplivom drog zadal sam. Ni jim pa znal povedati, zakaj se je odločil za tako radikalen poseg. Toksikološka analiza je potrdila, da je bil močno omamljen in da je zaužil različne droge, vključno z amfetamini. Z njimi so sicer imeli precej težav, saj jim je pri oskrbi močno opiral, zato so morali tudi reševalci poseči po orožju, pomirjevalu, s katerim so ga onesposobili. »Obstaja na tisoče razlogov, zakaj ne uživati drog. Ta jutranja operacija predstavlja le enega med njimi,« so v poročilu zapisali reševalci. Zdravniki so ocenili, da je bilo njegovo ravnanje posledica psihoze, ki jo je povzročila zastrupitev z amfetamini. Poročilo so javno objavili z namenom, da bi prebivalcem služilo kot svarilo pred uporabo droge.