V zaporu spoznava ženske

Nenasitna učiteljica, ki je dijaka naskočila za balami sena, je dobila dosmrtno prepoved učenja

R.T.
16. 1. 2024, 16.54
Posodobljeno: 16. 1. 2024, 17.01
Deli članek:

Danes 38-letna učiteljica Kandice Barber je bila marca 2021 obsojena na šestletno zaporno kazen zaradi spolnega občevanja s 15-letnim dijakom. Posebni šolski odbor v Buckinghamshiru v Angliji ji je ta teden prepovedal ukvarjanje z učiteljskim poklicom.

Profimedia
Kandice je v zaporu, ker je spolno občevala z dijakom.

Rahločutni člani posebnega šolskega odbora so bili šokirani nad prebrano sodbo in njenim odnosom do najstnika, na katerega je vrgla oči. V letu 2018 mu je pošiljala nedostojne fotografije in posnetke po Snapchatu ter mu podrobno opisovala, kaj počne pod tušem. Spraševala ga je, kaj ima raje, »zadnjico ali joške«. In to v času, ko je bila poročena. Kandice je sicer imela tri otroke s prejšnjim partnerjem, s katerim pa se je razšla, ker je zaradi njenega perverznega načina življenja v postelji in tudi sicer ni uspel dohajati. Nenasitna Kandice naj bi si želela onegaviti po petkrat na dan, za spodnje perilo, steznike, spolne igračke, lisice, biče in maske pa naj bi zapravila na tisoče funtov, je pred leti poročal tračarski Daily Mail.

Profimedia
Kandice je bilo v postelji težko dohajati.

Odboru ni godilo, da se Kandice ni pokesala in priznala svojih napak. Vztrajno se je izmikala in trdila, da je bil njen koledar preveč zapolnjen, da bi si lahko privoščila spolne odnose z dijakom, in da je premajhna, da bi lahko to počela na polju, stoje skrita za balami sena. Odborniki so bili razočarani tudi nad njenim obnašanjem v zaporu. Ker so ugotovili, da se dogovarja za zmenek z neko poročeno žensko, so ji prepovedali enodnevni izhod na prostost. Kakor koli, Kandice bo še nekaj let v zaporu, kjer se je pred dobrim mesecem intimno zbližala s 34-letnico, obsojeno zaradi prevare.

Profimedia
Daniel in Kandice med potjo na sodišče.