Grozljiv trk

Je 51-letni Dejan namerno zapeljal v napačno smer?

R.T.
5. 9. 2023, 06.25
Deli članek:

V Srbiji se po strašni prometni nesreči na obrobju Beograda sprašujejo, zakaj je voznik vztrajno vozil po napačni smeri avtoceste?

Facebook
Dejan J.

51-letni Dejan J. je šest kilometrov peljal po napačni strani avtoceste. Vozniki so hupali, mu dajali svetlobne znake, mahali, on pa je še naprej s svojim puntom drvel po prehitevalnem pasu avtoceste, vendar v napačno smer. Zgodilo se je najhujše. Eden od voznikom se mu ni uspel izogniti. V čelnem trčenju, ki ga je nekdo celo posnel in objavil na družbenih omrežjih, je umrl Dejan J., njegov sopotnik, 40-letni Nenad K. je utrpel zelo hude poškodbe. Nič kriva voznica hyundaia, v katero je trčil fiat, je ostala pri zavesti, poškodovano so odpeljali v bolnišnico v Zemunu.

Je Dejanj vedel, kaj počne ali kaj se mu »dogaja«? Preiskovalci bodo to težko ugotovili. Blic poroča, da so na več mestih avtoceste sledi zaviranja voznikov, ki jim je nasproti pripeljal »zmedeni« voznik.  Izkušeni vozniki pravijo, da ni mogoče, da bi 51-letnik po pomoti zapeljal na napačen uvoz in tako dolgo vozil v »smrtno« smer. Zavestno je to storil, so povedali nekateri za Blic, ki še poroča, da je Dejan fiata poskušal prodati le nekaj dni pred to »nesrečo«.