Ganljivo

18-letna Aneta umrla na motorju, oče Ivo ima poslednjo željo

J.V.
3. 6. 2023, 13.30
Posodobljeno: 3. 6. 2023, 13.56
Deli članek:

"Naj še zadnjič sliši zvok, ki ga je tako ljubila," je zapisal v skupini na Facebooku, ki združuje češke in slovaške motoriste.

Facebook
Kljub oživljanju mladi dami ni bilo pomoči.

V sredo se je pri vasi Chrast na Češkem zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila komaj 18-letna motoristka Aneta. Mlada dama je od zadaj trčila v avto, ki je nenadoma zavrl, zletela s kolesa in priletela v nasproti vozeč kombi. Kljub dolgotrajnemu oživljanju, je nesrečnica umrla na kraju. Oče Ivo bi zdaj rad pokojni hčerki izpolnil zadnjo željo; da jo češki motoristi simbolično sprejmejo medse in se od nje poslovijo s hrupom svojih motorjev, piše Blesk.

HZS Pardubického
Prizorišče tragedije.

V skupini na Facebooku, ki združije češke in slovaške motoriste, je člane povabil na pogreb, ki bo 9. junija v pogrebni dvorani v Skutči. "Naj še zadnjič sliši zvok, ki ga je tako ljubila," je med drugim po pisanju Bleska zapisal skrušeni oče. "Sem iz Ostrave, a si bom vzel čas in prišel. To je velika tragedija za tako mladega človeka," je odgovoril Milan. "Že dolgo ne hodim na srečanja in podobne dogodke, tokrat pa bom prišel. Upam, da prepričam tudi nekaj prijateljev iz Nemčije," je objavo komentirala Dagmar. Udeležbo je napovedalo že več kot 500 motoristov, še piše Blesk.