Nočna mora

Groza v hotelu: Prebudil se je, ko mu je upravitelj sesljal palec na nogi

R.T.
9. 5. 2023, 20.28
Posodobljeno: 9. 5. 2023, 20.29
Deli članek:

Izkazalo se je, da vsiljivec ni nihče drug kot upravitelj hotela.

Metro Nashville Police Department
David Neal se je zaradi sesljanja palca in še nekaterih drugih prestopkov znašel v priporu.

Peter Brennan se je v Nashville v ameriški zvezni državi Tennessee nedavno odpravil zaradi posla. Tam je moral prenočiti, zato si je najel sobo v enem od hotelov hotelske verige Hilton, a tista noč 30. marca letos še zdaleč ni bila mirna.

Svojo izkušnjo je pred dnevi opisal za lokalno televizijsko postajo WTVF. Ob približno 5. uri ga je prebudil nenavaden občutek na stopalu, natančneje palcu na nogi. Ko se je prebudil, je spoznal, da je v resnici žrtev spolnega napada, saj se je na drugi strani postelje nahajal moški, ki je sesljal njegov palec. Šokiran je planil z ležišča. »Nato sem videl zlikovca, ki je nosil hotelsko uniformo z našitkom, na katerem je pisalo David Neal.« Ime je prepoznal, takoj je vedel, da gre pravzaprav za 52-letnega upravitelja hotela. Ko je terjal pojasnila, kaj za vraga počne v njegovi sobi, od Neal »ni dobil jasnih odgovorov.«

Na kraj je hitro prispela policija, Neal pa je po njegovih navedbah priznal, da je »vlomil v sobo, a je zatrdil, da je zavohal dim in da se je želel le prepričati, da je z gostom vse v redu.« Kot je pojasnila policija v Nashvillu, je Neal trenutno v priporu, saj naj mu obenem očitajo še, da je kradel gostom. Brennan je na drugi strani tako proti Nealu kot hotelski verigi, ki ga je najela, vložil odškodninsko tožbo. Trdi, da ima od tistega dne nočne more, pesti pa ga nespečnost.