Strašno

Dan po božiču punčki ostali brez mame; umora obtožena dva 17-letnika

J.V.
27. 12. 2022, 15.55
Posodobljeno: 27. 12. 2022, 21.40
Deli članek:

Incident se je pripetil včeraj v North Lakesu v bližini Brisbanea v avstralski zvezni državi Queensland.

Twitter
Družina je ostala brez mame.

Soseda Jaya Balhatcheta so okoli 22.30 ure predramili kriki, poroča Sydney Morning Herald: "Samo kričanje dveh mladih deklet. Naj nekdo pomaga moji mami! Precej tragično je, da se jim je to zgodilo."

17-letnika sta obtožena umora, poskusa umora in vloma v stanovanje družine Lovell: 41-letna Emma in njen dve leti starejši soprog Lee sta se v ponedeljek zvečer na verandi družinske hiše soočila z nasilnimi neznanci. Preden so vsiljivci pobegnili, je izbruhnilo prerivanje, med katerim je eden od napadalcev prijel za nož. Kalvariji sta bili priča tudi mladoletni dekleti zakoncev Lovell. Emma je za posledicami poškodb umrla v bolnišnici, njen soprog Lee pa je bil v prerivanju prav tako zaboden z nožem.

Policija je danes okoli 4. ure zjutraj s pomočjo psov izsledila 17-letna osumljenca, v zvezi s primerom pa sta bila aretirana še dva mladoletnika, stara 16 in 17 let. Vsi so kljub rosni mladosti že stari znanci policije. Se pa žrtve in napadalci od prej niso poznali. Kako točno je prišlo do smrtonosnih vbodov, avstralska policija še preiskuje.