V prostorih policijske postaje

Velika tragedija v Krškem: V nesreči s strelnim orožjem umrl 25-letni policist

S.R.
5. 12. 2022, 09.40
Posodobljeno: 5. 12. 2022, 13.39
Deli članek:

V prostorih policijske postaje Krško se je danes odvila velika tragedija, v kateri je življenje izgubil 25-letni policist.

Wikipedia
Sedež policijske uprave v Krškem

"Globoko pretreseni in prizadeti vas obveščamo o tragični nesreči, v kateri je življenje izgubil naš 24-letni sodelavec s PP Krško," so sporočili iz PU Novo mesto. Kot so pojasnili, se je v prostorih omenjene krške policijske postaje danes zgodila nesreča s strelnim orožjem. Pozneje so dodatno pojasnili, da je bil policist star 25 let.

Pojasnili so še, da svojcem in vsem policistom, ki so bili v času tragične nesreče na policijski postaji, v "teh težkih trenutkih nudimo vso potrebno podporo in psihološko pomoč." Intenzivna preiskava vseh okoliščin dogodka je še v teku, po naših neuradnih informacijah pa sta bila v dogodek vpletena dva policista.

V kratkem se bosta z družino preminulega sestala tudi v.d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav in direktor Policijske uprave Novo mesto Janez Ogulin. Policisti bodo več informacij o dogodku sporočili v izjavi za javnost ob 13.30 uri.

"Globoko pretreseni in prizadeti vas obveščamo o tragični nesreči, v kateri je življenje izgubil 24-letni sodelavec s Policijske postaje Krško. Nesreča s strelnim orožjem se je zgodila danes v prostorih te policijske postaje," pa so na Twitterju zapisali na ministrstvu za notranje zadeve.