Dve nesreči na relaciji Boštanj - Tržišče

FOTO: Hude posledice trka: 67-letnik iz okolice Sevnice zapeljal na nasprotno stran

C.E.
6. 6. 2021, 18.14
Posodobljeno: 6. 6. 2021, 19.15
Deli članek:

Spet moramo poročati o najhujši vrsti prometne nesreče na slovenskih cestah.

PGD Sevnica
Gasilci in reševalci na kraju nesreče.

Nekaj pred poldnevom je 67-letnik iz okolice Sevnice s svojim osebnim avtomobilom peljal na relaciji Boštanj – Tržišče. V bližini naselja Gabrje je iz doslej še neznanega razloga v desnem ovinku zapeljal na drugo stran ceste in trčil v avto voznice, ki je pravilno pripeljala po svoji strani, poroča PU Novo mesto.

Nič kriva voznica je utrpela hude telesne poškodbe, a kot so sporočili iz bolnišnice, njeno življenje ni ogroženo. Še hujše pa so bile posledice za 67-letnika, umrl je na kraju nesreče. Točen vzrok smrti bodo ugotovili po opravljeni sanitarni obdukciji, so dodali s PU Novo mesto. Zaradi prometne nesreče je bila cesta Boštanj – Tržišče zaprta približno tri ure.

Okoli 17. ure pa je na isti cesti 65-letni voznik, med vožnjo iz Tržišča proti Boštanju, v levem ovinku iz za zdaj neznanega razloga zapeljal na desno brežino. Vozilo se je prevrnilo in obstalo na strehi. Poleg voznika sta bili v vozilu še dve potnici. Eno potnico, ki je bila ukleščena, so iz vozila rešili policisti in reševalci. V nesreči sta se poškodovali obe sopotnici, ki so ju oskrbeli v Zdravstvenem domu Sevnica, voznik ni poškodovan.