Spala s 15-letnikom

Bivši partner učiteljice, ki je spolno občevala z dijakom, razkril, kolikokrat na dan je hotela seksati

L.K.
29. 1. 2021, 11.45
Posodobljeno: 29. 1. 2021, 11.49
Deli članek:

Bila je prevelik zalogaj, je razkril njen bivši partner.

Profimedia
Kandice Barber

Bivši partner osramočene učiteljice Kandice Barber je za britanske medije razkril, da sta se razšla zaradi njenih »seksualnih zahtev«. Te naj bi bile pretirane.

Poročena 35-letnica iz Buckinghamshira je bila spoznana za krivo zaradi spolnega odnosa s 15-letnim dijakom. Bila je učiteljica v šoli, ki jo je obiskovala njena žrtev. Kot smo poročali, je z njim prvič spolno občevala leta 2018. Lani je bila obsojena, ker je istemu fantu poslala fotografijo svojega oprsja in videoposnetek samozadovoljevanja s spolno igračo.

Spolna sla

Kot je za Daily Mail dejal njen bivši partner, ki ni želel biti imenovan, njena spolna sla nima meje. Spolne odnose naj bi želela imeti do šestkrat na dan, pogosto na neobičajnih mestih – v avtomobilu, na vrtu ali v gozdu, je navrgel. Razkril je tudi, da je bila strastna plesalka ob drogu in da je v garaži njenega doma v Kentu zanj pogosto ob drogu plesala pomanjkljivo oblečena.

Sčasoma je pa je njena nenasitnost prerasla meje njegovega okusa. Sodu je dno izbila najdba erotičnih fotografij in posnetka samozadovoljevanja na njenem mobilnem telefonu. Priznala mu je namreč, da jih je pošiljala drugim moškim in ga z enim celo prevarala. To je bil konec njune dve leti trajajoče zveze.

Prepričan je, da se je v škripcih znašla ravno zaradi pohote, saj da naj bi sicer bila zgledna državljanka, ki se je držala zakona.