Alberto Del Rio

Poklicni rokoborec naj bi posilil žensko in grozil njenemu otroku

R.T.
11. 5. 2020, 14.55
Posodobljeno: 11. 5. 2020, 15.09
Deli članek:

Razburil naj bi se, ko je zanikala, da ga vara.

Profimedia
Alberto Del Rio leta 2014

Poklicni rokoborec, ki je nekoč bil tudi del priljubljene ameriške franšize WWE, je obtožen, da se je fizično znesel nad žensko, jo posilil in grozil njenemu otroku.

Alberta Del Ria, čigar pravo ime je Jose A. Rodriguez Chucuan, je včeraj v San Antoniu vplačal 50.000 dolarjev (priblinžo 46.000 evrov) varščine, potem ko so ga zaradi incidenta, ki naj bi se zgodil 3. maja. 42-letnika so aretirali včeraj.

Obtožen je spolnega napada in povzročitve telesne poškodbe.

Sumil jo je, da ga vara

Tistega dne naj bi napadel svojo žrtev, kar je bil po njenih besedah le najbolj nedavni tak primer. Sumil naj bi jo namreč, da ga vara. Ko je to zanikala, naj bi se razburil, jo oklofutal in jo zvlekel v svoje domovanje v San Antoniu. Tam naj bi jo prisilil, da si obleče obleko in zanj pleše. Ko ga je zavrnila, ji naj bi zagrozil, da bo zgrabil njenega sina in ga nekje odvrgel sredi ceste.

Žrtev nadalje trdi, da naj bi ji roke zvezal z bandažami za boks, ji usta zamašil z nogavicami in jo posilil. Posilstvo, ki naj bi vključevalo tudi razne predmete, naj bi trajalo več ur. Po besedah tamkajšnje policije naj bi bile žrtvine poškodbe skladne z njenim pričevanjem.

Del Ria so zaradi nasilja nad ženskami preiskovali leta 2017, ko naj bi se znesel nad svojo bivšo partnerico.