Prej pes, tokrat kunci

Zlorabam živali ni konca: grozljivi prizori spet pretresajo Zasavje

R.T.
20. 12. 2019, 12.52
Posodobljeno: 20. 12. 2019, 13.22
Deli članek:

Pretresen občan je na Blatah, med Hrastnikom in Dolom pri Hrastniku, naletel na grozljiv prizor.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Tokrat gre za kunce, pred dnevi pa smo pisali o pasjem truplu.

Spomnimo: 

V Trbovljah so mimoidoči naleteli na truplo psičke, ki ji je, vsaj tako je bilo videti, nekdo prerezal vrat. Bralec nam je sporočil, da naj bi se pred dnevi neko dekle v lokalu v Zagorju sošolkam »hvalilo, kako jo je zaklal in odvrgel«. Pozneje naj bi spremenila zgodbo, češ da jima je ušla in da je nemogoče, da bi bila mrtva psička njuna. 

Zasavje pa je sedaj pretresla vest o novem grozljivem in brezčutnem dejanju. Občan je na Blatah naletel na kartonasto škatlo, iz katere so gledala okrvavljena trupla kuncev, zavita v plastične vrečke, piše spletna stran zon.si, kjer so tudi objavili nazorne fotografije. 

Incident naj bi že prijavili na Policijsko postajo Hrastnik, s Policijske uprave Ljubljana pa so nam potrdili, da so v okolici Hrastnika res našli tri kunčje kedavre. O tem so obvestili veterinarsko inšpekcijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, nam je sporočil predstavnik za odnose z javnostmi PU Ljubljana Tomaž Tomazevic