Psihično in fizično nasilje pri Ptuju

FOTO: Grozil je, da bo pobil njeno celotno družino in jih zažgal, če ga bo prijavila

S.R.
30. 7. 2019, 10.59
Posodobljeno: 30. 7. 2019, 11.08
Deli članek:

Policisti v Gorišnici so pred dnevi prejeli prijavo nasilja v družini. Potrkali so na vrata nasilneža in med hišno preiskavo zasegli tudi drogo.

PP Gorišnica
Med hišno preiskavo so zasegli tudi bokser.

Policisti policijske postaje Gorišnica so ugotovili, da naj bi bil 33-letni moški zaradi ljubosumja kar štiri leta nasilen do svoje 24-letne partnerke. Nad njo je izvajal psihično in fizično nasilje, žrtev pa ni zbrala poguma za prijavo, saj ji je nenehno grozil, da bo, če si bo kaj takega drznila, pobil celo njeno družino in jih zažgal, sporočajo iz PU Maribor. Podobne grožnje je izrekal tudi njeni družini. 

PP Gorišnica
Zasežena konoplja.

Policisti so med preiskavo kaznivega dejanja pri 33-letniku opravili hišno preiskavo ter v stanovanjski hiši, kjer z žrtvijo živita, našli posebej prirejen prostor za gojenje in predelavo konoplje. Zasegli so tudi približno osem kilogramov že posušene konoplje in 27 sadik. Nekaj teh sadik je gojil tudi na prostem. Zasegli so mu še bokser, saj gre za prepovedano hladno orožje.

33-letnika je doletel ukrep prepovedi približevanja, policisti pa ga bodo pristojnemu tožilstvu ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilja v družini in pečanja z drogo.

PP Gorišnica
Zasežena konoplja.

PP Gorišnica
Zasežena konoplja.

PP Gorišnica
Zasežena konoplja.