Družinski zločin

Noseča Kristina z vilami pokončala taščo in se z nasmeškom sprehajala po vasi

R.T.
3. 7. 2019, 14.51
Posodobljeno: 5. 7. 2019, 08.09
Deli članek:

Včeraj je srbsko vas Poljanice v Bečeju pretresel družinski zločin. 31-letna Kristina Kulčar, ki je sicer v šestem mesecu nosečnosti, je na domačem dvorišču ubila 59-letno taščo Ibojo Varga.

Facebook (osebni profil)
Kristina Ulčar

Kot piše Kurir, je do zločina prišlo nekaj pred deveto uro, potem ko sta se snaha in tašča sprli glede kosila. Kristina je Iboji najprej zabodla nož v hrbet. Ranjena Iboja je poskušala pobegniti na ulico in poiskati pomoč prijateljev, vendar jo je Kristina dohitela in pokončala z vilami, piše srbski Kurir.

Sin naletel na grozovit prizor

Zoltan Varga, sin preminule Iboje in soprog Kulčarjeve, je bil v času zločina na delovnem mestu, o vsem pa ga je obvestila Ibojina prijateljica. "Rekla mi je, naj pridem takoj, saj da naj bi Kristina ubila mojo mamo z vilami. S šefom sem se odpravil k hiši, Kristino pa sem s sinovi videl na bližnjem igrišču. Vprašal sem jo, zakaj je to storila. Ob tem se je samo nasmejala in rekla, da je ubila mamo. Takrat je prišla policija. Aretirali so jo," je za Kurir povedal pretresen Zoltan, ki je kasneje na dvorišču videl krvav prizor. "Nož ji je štrlel iz hrbta. Soseda je rekla, da je videla umor, vendar ni imela poguma, da bi se približala Kristini, ki je mamo z vilami zabodla desetkrat". 

Ulčarjeva večkrat hospitalizirana zaradi psihičnih težav

Dodal je, da sta se snaha in tašča dobro razumeli in odkril, da naj bi imela Kristina psihične težave.

»Trikrat je bila hospitalizirana na nevropsihiatriji v Novem Sadu, zdravila se je tudi v bolnišnici za psihiatrične bolezni v Novem Kneževcu. Nisem želel podpisati soglasja za njen odpust iz bolnišnice, a so to namesto mene storili njeni starši,« je povedal Zoltan.