Diler

Pod streli padel Luka, ki se je vrinil v predsednikovo kolono in vanj tudi trčil

R.T.
18. 4. 2018, 08.52
Posodobljeno: 18. 4. 2018, 08.59
Deli članek:

Danes je bil ubit zloglasni razpečevalec droge. Vnel se je spor, odjeknili so streli.

Facebook
Luka Radulović

Nekaj po prvi uri zjutraj so se na Črnogorski ulici v Beogradu zaslišali streli. Odjeknili so v tamkajšnji pivnici Ispod mosta.

Blic poroča, da se je preprodaja droge izrodila v spor, v katerem je nastradal 37-letni Luka Radulović. Njegov morilec je pobegnil z avtomobilom, najverjetneje pa ni deloval sam.

Facebook
Imel je 37 let.

Varnostnik in diler

Radulović si je denar služil kot varnostnik v nekaterih beograjskih klubih, po pisanju Blica pa naj bi bil tudi glava skupine razpečevalcev kokaina. Člani slednje naj bi bili tudi že aretirani A. M. (46) iz Stare Pazove, N. S. (43) iz Beograda in M. G. (30) iz Banatskega Brestovaca. Po neuradnih podatkih so kokain v srbski prestolnici razpečevali kar nekaj let.

20 dni v priporu

Pokojni je 2. septembra 2017 v bentleyju s španskimi registrskimi oznakami – sedel je za volanom – skupaj s Stevanom Dukićem (22) in Milošem Tančevim (22) vrinili v kolono vozil, v kateri je bil tudi srbski predsednik Aleksandar Vučić. Vozilo, v katerem je bil, je bilo na njenem čelu. Vanj so med 'driftanjem' tudi trčili.

Trojico so odvedli na policijsko postajo, kjer so med testiranjem krvi in urina pri enem od njih ugotovili prisotnost kokaina. Srbski minister za notranje zadeve Nebojša Stefanović je takrat dejal, da ni znakov ali dokazov, da bi šlo za nameren napad na predsednika. 22. septembra, torej 20 dni pozneje, so bili izpuščeni iz pripora. Zoper njih je bila vložena obtožnica.