Tragedija na zelenici

Gol pokopal dečka: po smrti 12-letnika so se zavili v črnino

T.L.
7. 4. 2018, 14.24
Posodobljeno: 7. 4. 2018, 14.28
Deli članek:

Zaradi tragične nesreče je namreč bil odpovedan lokalni derbi med ekipama KMN Mister Baby in KMN Krajna.

Profimedia
V tragični nesreči je umrl deček.

V Pomurju še vedno odzvanja petkova tragedija, v kateri je ugasnilo življenje otroka. Poročali smo, da je v kraju Sodišinci kovinski gol pod seboj pokopal dečka. Ko sta na pomoč prispela dva rešilca, je bilo za sedmošolca že prepozno. O dogodku je bil OKC PU Murska Sobota obveščen ob 16.47 uri.

Kot so sporočili iz policije, so se trije otroci z žogo igrali na zelenici za hišo. Med igro se je otrok z rokama prijel za prečnik gola, ki se je prevrnil in padel na otroka, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. 

Portal Sobotainfo poroča, da je na poslopju Osnovne šole Tišina, ki jo je obiskoval 12-letni otrok, danes izobešena črna zastava, dogodek pa je močno pretresel vse v okolici, še posebej zaposlene na šoli in tamkajšnje učence. 

Močno pretreseni pa so, kot kaže, tudi igralci kluba KMN Mister Baby, ki sicer združuje naselja Gederovci, Sodišinci in Murski Petrovci. Zaradi tragične nesreče je namreč bil odpovedan lokalni derbi med ekipama KMN Mister Baby in KMN Krajna, ki naj bi ga danes odigrali v Gederovcih, še poroča Sobotainfo.