Primer, ki pretresa Srbijo

Umorjena Jelena je zadnje sporočilo poslala njej

J.P.
30. 3. 2018, 10.10
Posodobljeno: 30. 3. 2018, 10.14
Deli članek:

Zaslišanje bo prihodnji mesec, število prič vztrajno narašča.

Facebook
Utrpela je devet poškodb glave, preden je umrla.

Zadnja oseba, kateri je pevka Jelena Krsmanović Marjanović (33) pred smrtjo poslala sporočilo, je zdravnica iz Borče Milana Š. V Beogradu bo zaslišana 16. aprila.

Recepti

Facebok
Zoran Marjanović, pokojnica in njuna hčerka

Blic poroča, da sta si že od nekdaj bile blizu, Milana pa je sporočilo dobila le nekaj minut pred umorom, ki se je zgodil v Crvenki v Borči. Vir blizu preiskave je za omenjeni medij razkril, naj bi jo Jelena v sporočilu prosila za pomoč pri zdravniških receptih. Ura je takrat bila 16.43. Tri minute pozneje je bila umorjena. Blic še piše, da je Jelena zaradi pisanja sporočila upočasnila korak oziroma se povsem ustavila, s čimer je morilec dobil priložnost, da se ji približa.

Zdravnica bo morala na sodišču pojasniti, o kakšnih receptih je bil govor – če jih je potrebovala za sebe ali za svojo bolno mater – ter v kakšnih odnosih je bila z njo in njenim možem Zoranom Marjanovićem, ki je osumljen umora.

Tožilstvo je od njegovega prijetja 15. septembra lani na zaslišanje pozvalo 14 prič.

Dve leti

V ponedeljek bosta minili dve leti, odkar je Jelena, kot pravi njen mož, skrivnostno izginila, potem ko se je odpravila na tek po nasipu v Crvenki. Umorjena je bila v kanalu poleg omenjenega nasipa.