Imela naj bi tri

Osumljenčev oče: snaho je pokončal ljubimec, ščiti ga policija

J.P.
11. 10. 2017, 09.33
Posodobljeno: 11. 1. 2018, 09.23
Deli članek:

Trdi, da jo je ubil eden od njenih ljubimcev in da policija to ve. A ker ga hočejo zaščititi, so pod drobnogled raje vzeli njenega moža, njegovega sina.

Facebook
Pevko naj bi pokončal eden od njenih ljubimcev, kar policija menda ve, a ga ščiti, ker naj bi šlo za mogočnega tajkuna z dobrimi političnimi vezami.

Oče je odločen, da ne bo več dolgo gledal, kako njegov sin ždi v zaporu. Ne; Vladimir Marjanović, tast umorjene srbske pevke, je napovedal, da bo razkril vse, kar ve o njenih ljubimcih.

Facebok
Zorana Marjanovića so 15. septembra odvedli policisti.

Imela naj bi tri ljubimce

Svoj čas je o svoji snahi, mami njegove vnukinje Jane (6), govoril le najlepše, a je od takrat očitno zamenjal ploščo. Oče Zorana Marjanovića (39) naj bi bil tik pred tem, da spregovori o ljubimcih pokojne Jelene Krsmanović Marjanović (33), mediji navajajo besede njegovih sosedov iz Borče. Pevko naj bi pokončal eden od njenih ljubimcev, kar policija menda ve, a ga ščiti, ker naj bi šlo za mogočnega tajkuna z dobrimi političnimi vezami. Da je snaho pokončal ljubimec z dobrimi vezami, je medijem sam dejal, ko je roka zakona njegovemu sinu 15. septembra nataknila lisice. Zdaj trdi, da je Jelena imela celo tri ljubimce.

Jelena je bila 2. aprila lani umorjena na nasipu Crvenka v Borči.