Zlomil se je

Znano je, zakaj je Goran razbil lobanjo ženi Jasmini

R.T.
5. 10. 2016, 09.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Med zakoncema je že v preteklosti prihajalo do nesoglasij, pred leti je Goran Jasmino tudi pretepel, česar pa ni prijavila policiji.

Goran in Jasmina.

Tragična smrt 48-letne Jasmine Živković iz Medoševcev pri Nišu, ki odmeva tudi v Sloveniji, kjer je Jasmina delala kot čistilka, bo očitno kaj kmalu dočakala epilog. Policija je namreč že našla kovinsko palico, s katero je morilec 3. oktobra brutalno sodil Jasmini. Palico so namreč po pisanju portala Alo našli v septični jami ob družinski hiši. Greznico ob hiši so včeraj izpraznili in našli tudi kovinsko palico. Goran (52), Jasminin mož, ki ga je policija že sumila grozljivega dejanja, pa naj bi pod težo predstavljenih dokazov priznal, da je zagrešil ta okruten zločin.  

"Goran je sprva vztrajal, da ga je te noči neznanec udaril po glavi, ko se je okoli 3. ure zjutraj vračal z avtobusne postaje, in da se ničesar ne spominja. Vendar se je izkazalo, da poškodbe niso bile tako hude, da bi zaradi njih izgubil zavest ali spomin. Pod težo dokazov in po poligrafskem testiranju je včeraj priznal zločin in dejal, da ga je zagrešil iz ljubosumja, ker da je sumil, da ga Jasmina vara," je za Alo dejal vir.

Potrdili so, da ga je mučilo ljubosumje

Sogovornik še trdi, da je Goran povzročil tudi poškodbe sam sebi in se s palico udarjal po glavi. Besede o Goranovem ljubosumju potrjujejo tudi sorodniki Jasminini sorodniki.

"Pred tremi leti jo je pretepel, česar pa ni prijavila policiji. Pritoževala se je, da jo je trpinčil, ampak o tem nismo nič spraševali. Zdaj pa je njena mati dejala: 'Eh, če bi vedela, kaj se bo zgodilo, bi jo tedaj ločila od njega'", je še dejal eden od Jasmininih sorodnikov. Sorodniki so še dejal, da je med Goranom in Jasmino prihajalo do nesoglasij, vendar pa ni nikomur padlo na pamet, da bi lahko Goran sodil svoji ženi.