UNIČENO ŽIVLJENJE

Grozljivo: 137 posiljevalcev se je izživljalo nad 13-letnim dekletom

A.K.
13. 8. 2016, 09.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Policistom je pogumno dekle razkrilo grozovito mučenje, ki ga je doživljala leta in leta.

To so posiljevalci, ki jih je policija zaprla.

Ženska, ki jo je zlorabilo kar 137 posiljevalcev, je končno spregovorila o svoji temačni skrivnosti. Tudi zdaj, ko je njena zgodba prišla v javnost, si mladenka ne more oddahniti, saj se zaveda, da so policisti prijeli le 3 posiljevalce, ostali pa se jih še vedno sprehala svobodno po ulicah povsod po svetu.

Paula Smith, kateri ime so spremenili, da bi zavarovali njeno identiteto, je povedala, da je bila prvič posiljena novembra leta 2008, ko je imela le 13 let in bila ugrabljena na poti iz šole. Kot pravi, so jo nasilneži oglaševali preko spleta in tako se je tragično končalo njeno brezskrbno otroštvo. 

Leta 2013 so bili William Hanna, Dianne Whitehouse in Ian McGlasson prvič obsojeni zaradi pedofilije na 19 let zapora. Policija je osumila še dva moška, Nigela Greavesa in Andrewa Bicknella, vendar sta si oba vzela življenje, preden bi ju policisti zaprli. 

Paula je zgrožena nad dejstvom, da je večina njenih posiljevalcev še vedno svobodnih. "Policiji sem dala 137 imen, njihove registrske številke in celo naslove, kjer so delale te pošasti. Ampak moji mami so rekli, da je zadeva tako kompleksna, da se bodo osredotočili le na glavne akterje. Vse sem jim povedala, oni pa so jih aretirali le 12, samo 3 pa zaprli."

"Ko sem hodila proti domu na poti iz šole, se je ob meni ustavil avtomobil, moški me je poklical po imenu, povedal moj naslov in mi ponudil prevoz domov. Vstopila sem v avtomobil, ki je nato mirno zapeljal mimo moje hiše in me odpeljal do njegove hiše. Nato me je zvlekel gor po stopnicah in potem se je začelo," je svojo zgodbo povedala Paula. Zatem je bila še nekajkrat posiljena, potem pa ji je moški zagrozil, da bo napadel njeno mlajšo sestro, če bo komu povedala. Ta isti moški jo je zlorabljal naslednjih 21 mesecev z uporabo alkohola in drog za posilstvo. Prisilil jo je tudi v spoznavanje njegovih prijateljev. "Ian mi je rekel, da me želijo njegovi prijatelji spoznati in bolj kot sem se upirala, huje je bilo. Davil me je, grozil z nožem, privezoval me je."

Vsi so se ji izneverili. Njena mama je po dolgem času ugotovila, da se nekaj dogaja in jo odpeljala na policijo. Tam je mladenka končno povedala svojo kruto zgodbo.