Priznala sta

Šla je na tek in se ni vrnila: umrla je zaradi spolnega užitka

R.T.
25. 5. 2016, 10.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po seksu sta Sebastian in njegovo dekle 25-letno študentko arhitekture ubila, Sebastian je dejanje zaupal materi policistki.

STA

Nemška policija je prijela par, ki ga sumijo, da je ubil nič hudega slutečo kitajsko študentko Yangjie Li (25). Krutega dejanja sta osumljena Sebastian F. (20) in njegovo dekle Xenia I. (20). Obdukcija je pokazala, da je mrtvo dekle dobila hude poškodbe po glavi in obrazu. Policija je objavila, da imajo na podlagi vzorca DNK osumljenca, kasneje pa je dejanje Sebastian F. zaupal mami, ki je policistka, je poročal Bild.

Nesrečna študentka je izginila 11. maja, ko se ni vrnila domov potem, ko se je odpravila na tek. Pogrešano dekle so iskali s helikopterji in policijskimi psi. Čez dva dni so odkrili njeno truplo v gozdu in policija je kmalu potrdila, da je bilo dekle žrtev kaznivega dejanja. Zanjo je bil usoden udarec v glavo, odkrite so bile sledi spolnega napada. 

Morilca zdaj trdita, da sta se s študentko srečala z namenom sporazumnega seksa in spolnih igric, je povedal državni tožilec. Bild pa piše, da je po umoru par truplo nesrečnega dekleta vrgel skozi okno in ga nato odvlekel do mesta v gozdu, kjer so ga kasneje našli. 

Sebastian in njegovo dekle naj bi že priznala zagrešeni zločin . Truplo nesrečne Yangjie Li je bilo najdeno 13. maja v gozdu v Dessau, približno 100 metrov od hiše, v kateri študentka arhitekture živela.