Brutalno

Splav zaigrala z ostanki moževega psa

J.P.
23. 5. 2016, 19.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ženska je pokončala psička, ki je pripadal njenemu možu, da je lahko zaigrala spontani splav, potem ko se je sedem mesecev pretvarjala, da je noseča.

Anita je bila aretirana zaradi krutega ravnanja z živalmi.

Johnny Parker se je v sredo vrnil v domačo prikolico v ameriški zvezni državi Alabama, kjer je našel ženo Anito Parker vso krvavo in prekrita s tkivom. 43-letnica je kričala, da je doživela spontani splav in da je zarodek splaknila v WC-školjki.

Anita je bila aretirana zaradi krutega ravnanja z živalmi.

Pokončala psa

Po nekaj časa v bolnišnici pa so zdravniki Johnnyja odpeljali na stran in mu pokazali teste, na podlagi katerih so zaključili, da Anita sploh ni bila noseča. Anita je, razumljivo, bolnišnico raje kot z možem zapustila s sorodnikom. Morda sploh ni imela izbire.

Johnny Parker že od srede ni zatisnil očesa.

Kakorkoli že, ko se je Johnny vrnil v prikolico, je opazil, da je o njegovi osem mesecev stari čivavi ni bilo ne duha ne sluha. Na njegovo žalost je ostanke psa pozneje v smeteh odkril sosed.

Eden od ultrazvokov, ki mu jih je poslala.

Ni posumil

Kot je dejal, ni nikoli posumil, da žena le hlini nosečnost, čeprav mu ni pustila, da bi jo odpeljal k zdravniku. Vsake toliko mu je sicer pokazala kakšno sliko ultrazvoka moškega zarodka, a Johnny danes žalosten ugotavlja, da jih je najverjetneje našla kar na spletu.