Lepa smrt

68-letnik vzel viagro, 'skočil' na 75-letno sosedo in umrl med seksom

G.G.
21. 5. 2016, 17.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V Banjaluki so pred dnevi policisti razvozlali nepojasnjeno smrt 68-letnega moškega. Njegovo truplo so našli v bližini reke Vrbas.

Profimedia
Viagra.

»Ni mogel lepše zaključiti,« je dejal prijatelj pokojnega moškega. Izkazalo se je namreč, da je rahlo starejši možak umrl med spolnim odnosom, poroča Blic.

Pred zmenkom s prikupno 75-letno sosedo, za katero prebivalci banjaluškega naselja Novoselija pravijo, da je za svoja leta prava lepotica, se je možak okrepčal. Vzel je viagro in kot mladenič skočil do sosede. A kaj, ko ga je izdalo srce. Po pisanju Blica ravno med občevanjem. Njegova ljubimka se je prestrašila. Nič čudnega, na njen je ležal mrlič.

Kaj storiti? Poklicati policijo? Ne, si je rekla 75-letnica. Razkritje načina sosedove smrti bi ji lahko prineslo sramoto. Odvlekla je še toplo truplo na dvorišče, od tam pa do bližnje reke Vrbas. A nekje med tem mučnim tovorjenjem nesrečnika jo je začela glodati vest. Spustila je mrtveca in odšla do sestre na posvet, o svoji nesreči pa je potožila tudi sosedam.

Medtem so policisti že našli truplo in ugotovili, da je 65-letnik umrl naravne smrti. Na zaslišanju je 75-letnica povedala resnico in primer je za policijo zaključen.