Top flop tedna

Zaradi dediščine nokavtiral brata

S. S.
18. 4. 2016, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

arhiv Svet24

10 Celjski policisti so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka na Pohorski ulici. Pogrešajo dve otroški kolesi, dva skiroja, dve čeladi in komplet zimskih pnevmatik.

9 V Češči na Dolenjskem so neznani storilci vlomili v nedograjeno stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša sesalnik in nekaj plastenk pijače. Škode je za okrog 400 evrov.

8 Neznani storilec je z odprte terase trgovskega centra v Kromberku ukradel dve mizi in dva senčnika. Škode je za okrog 500 evrov.

7 Na komendskem sejmu so kamniški policisti obravnavali poškodovanje starodobnega tovornega vozila. Neznanec je s plezanjem po tovornjaku znamke Ford, letnik 1931, povzročil za okrog 1500 evrov škode. Poškodoval je pokrov motorja, levi sprednji blatnik in streho.

6 Pred železniško postajo v Podnartu so vandali na dveh avtobusih sesuli stekla na voznikovih vratih.

Na komendskem sejmu so kamniški policisti obravnavali poškodovanje starodobnega tovornega vozila.

5 Na koprskem okrožnem sodišču so prejeli pisemsko pošiljko, iz katere se je vsul bel prah, za katerega pa se je po analizi izkazalo, da ni nevaren za zdravje in življenje ljudi.

4 V Ajdovščini so neznanci s strehe visokošolske ustanove ukradli kamero, namenjeno za znanstvene meritve burje in količine oblakov na nebu, znamke Maginon IPC-20C. Škode je za okrog sto evrov.

3 Grosupeljski policisti so pri nočni kontroli naselja Višnja Gora opazili dve osebi, ki izstopata skozi okno trgovine. Ena oseba je s kraja zbežala, prijeli pa so 16-letno dekle. Z ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so v trgovino vlomile štiri osebe, ukradeni so bili tobačni izdelki, alkoholne pijače pa so bile pripravljene. Po končanem postopku je bila mladoletnica predana zakonitemu zastopniku, policisti pa so kmalu izsledili še preostale tri, vsi so mladoletni. Zoper vse sledi kazenska ovadba.

2 Kmetu iz Dobrave pri Škocjanu so neznanci iz hleva ukradli ovco in ovna. Škode je za okrog 200 evrov.

1 Na območju Domžal sta si zaradi dediščine v lase skočila brata. Eden je drugega s pestjo udaril v obraz in ga odrinil, da je padel po tleh, pri tem pa se je lažje poškodoval. Močnejšemu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.