Črna kronika

VIDEO: Zažgal svojo visoko nosečo partnerico

J.P.
4. 2. 2016, 09.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ženska se bori za svoje življenje, potem ko jo je partner polil z alkoholom in zažgal. Čeprav je bila visoko noseča, ni pomišljal.

Carla Ilene Caiazzo se v bolnišnici bori za svoje življenje.

Paolo Pietropaolo je menda priznal, da je naredil hudo napako.

Razjarjeni Paolo Pietropaolo (40) naj bi v mestu Formia zažgal svojo partnerico Carlo Ileno Caiazzo (28), potem ko mu je ta povedala, da ga zapušča zaradi nekoga drugega. Njun sosed Gennaro Tassieri, ki je poskušal takrat osem mesecev nosečo nesrečnico rešiti, je za italijanske medije povedal: »Videl sem, kako jo pretepa. Vmešal sem se in ga odrinil.« Carla se mu je začela zahvaljevati, Paolo pa je odhitel do svojega avtomobila in se vrnil s steklenico. V njej je bil alkohol. Sosed mu jo je poskušal odvzeti, a mu ni uspelo – Carlo so zajeli plameni.

Priznal, da je naredil napako

Paolo se je nato usedel v avtomobil in pobegnil, a je pozneje trčil v varnostno ograjo. Policistom naj bi priznal, da je naredil veliko napako, povod za katero naj bi bilo njeno priznanje. Grozi mu obtožba poskusa umora.

Rodila hčerko

Carla je rodila hčerko. Še vedno je v bolnišnici – opekline namreč prekrivajo več kot 50 odstotkov njenega telesa. Hčerka se je sicer rodila prezgodaj, a v napadu k sreči ni bila poškodovana.

Spodaj si lahko ogledate videoposnetek njegovega pobega.