Črna kronika

Policija prosi za pomoč

M.J.
13. 11. 2015, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Včeraj so policisti Policijske postaje Sežana obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila ob 14.15 v goriškem semaforiziranem križišču v Sežani. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve vozili, in sicer osebni avtomobil znamke volvo, tip XC60, koprskih registrskih številk, bele barve in osebni avtomobil znamke seat, tip ibiza, ljubljanskih registrskih številk, prav tako bele barve.

Arhiv Svet24
Policija naproša vse, ki so nesrečo videli, da se zglasijo na PP Sežana oziroma pokličejo na 113.

Voznik volva je pripeljal v križišče po Partizanski cesti iz Sežane in prečkal križišče proti naselju Dane pri Sežani. V trenutku prečkanja se je iz njegove desne strani (iz naselja Divača) vključila voznica seata ibize. Med njima je prišlo v križišču do trčenja. Oba voznika zatrjujeta, da sta zapeljala v križišče ob zeleni luči. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil policisti niso mogli nesporno ugotoviti, kateri od voznikov je odgovoren za povzročitev prometne nesreče.

Policija naproša vse, ki so nesrečo videli, da se zglasijo na PP Sežana oziroma pokličejo na telefonsko številko policije 113 in jim tako pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.