Črna kronika

'Plastičnega Justina Bieberja' našli mrtvega

M.V./G.G.
27. 8. 2015, 12.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zvezdnik resničnostnih šovov Tobias Strebel alias Toby Sheldon je zaslovel s tem, da je priznal, kako je zapravil 100 tisoč dolarjev, da bi bil čim bolj podoben svojemu idolu Justinu Bieberju. 35-letnik je 18. avgusta skrivnostno izginil, prejšnji petek pa so ga našli mrtvega v motelu v North Hillsu v bližini Los Angelesa.

facebook

Facebook

V motelski sobi so našli polno tablet, zato sumijo, da je storil samomor.

Tobyja so zadnjič videli 18. avgusta v zahodnem Hollywoodu, njegovim prijateljem pa se je zdelo skrajno čudno, da je 35-letnik kar tako izginil. «Že več dni se mi ni javil. Poslal sem mu sporočilo in ga klical pa nič,« je zaskrbljen eden od njegovih bližnjih, ki je izginotje prijavil policiji. Toby je zaslovel s pojavljanjem v resničnostnih šovih, kjer je vsem razložil, da je zapravil na gore denarja, da bi bil podoben najstniškemu idolu Justinu Bieberju

»Uporabljal sem botoks, si barval lase na svetlo barvo in si operiral čeljust, da bi bil moj nasmeh čim bolj podoben Justinovemu,« je nedavno priznal Toby. »Nekateri ljudje zapravljajo denar za drage avtomobile in stanovanja, jaz pa svojega zapravljam za to, kar mi je res pomembno. Da bom nekoč enak kot Bieber,« je še dodal Toby.