Črna kronika

Oče s pištolo ubil svojo hčer

uk
25. 8. 2015, 08.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Moški, ki so ga policisti za zdaj poimenovali samo z inicialkami, je pravzaprav iz maščevanja svoji ženi ubil njuno triletno hčerko. Gnusni zločin se je zgodil v Bosni in Hercegovini.

Facebook

G. M. (29) iz Modriče (BiH), neuradno naj bi šlo za Gorana Mišanovića, je do smrti ustrelil svojo triletno hčerko, nato pa je s strelnim orožjem sodil še sebi. Trupli so našli v hiši, kjer je G. M. živel. Policija razloga za tragedijo še ni navedla, neuradno pa naj bi moški to storil zaradi propadlega zakona.

Pred približno tednom dni se je namreč razšel z ženo, in kot kaže, tega ni mogel prenesti. Po nepotrjenih informacijah naj bi morilec pred dejanjem ženi dejal, da bo to, da je odšla od njega, obžalovala vse življenje, vendar njegovih besed nihče ni vzel resno.

Pravzaprav najverjetneje nihče ni pričakoval, da bi lahko storil tako gnusno dejanje, kot je umor triletne hčerke. Eden od sosedov je dejal, da sta se G. M. in njegova žena nenehno prepirala in da je že večkrat odšla od doma, a se na koncu zmeraj vrnila. Tokrat pa je bila odločena, da se ne bo več.

Po nekaterih informacijah naj bi oče pred umorom in samomorom še poklical ženo, naj se vrne, a mu je dejala, da tega ne bo storila. Oče je imel deklico pri sebi konec tedna, drugače pa je nesrečna deklica živela pri materi.