Črna kronika

Umoril jo je, ker mu ni vračala ljubezni

uk
20. 8. 2015, 19.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Predrag Pavić (72) iz Katrge pri Čačku se je po umoru Ivane (24) zavil v molk. Policiji noče povedati, zakaj je to storil, a je šlo najverjetneje za ljubosumje. V ozadju pa bi lahko bil tudi denar.

Facebook

Predragu je preiskovalni sodnik odredil 30-dnevni pripor, v tem času pa bo zagotovo obtožen umora 24-letne Ivane Ilić. »Moral sem v Kosovo za nekaj dni,« je povedal njen mož in dodal, da je njegovo odsotnost Predrag izkoristil, da je mladenko umoril.

Po informacijah policije naj bi 72-letnik Ivani sledil do njenega delovnega mesta, Ivana je delala v kavarni, in jo ustrelil. Mediji so pisali, da naj bi bila Ivana v ljubezenskem razmerju s svojim morilcem, kar pa njena družina odločno zanika.

»Predrag je bil čisto obseden z njo,« je povedal njen mož, »nenehno ji je pošiljal sporočila in darilca. Sploh vam ne morem povedati, kakšne neumnosti je pisal. Ivana seveda z njim ni hotela nič.«

Policija še ni potrdila, ali je bil vmes tudi denar ali ne. Predrag naj bi namreč, po govoricah, Ivani in njenemu možu posodil nekaj denarja, ki ga nista vrnila. Domačini so medijem dejali, da naj bi Predrag mlademu paru nenehno posojal denar, in verjamejo, da ni šlo za umor iz ljubosumja.

»Dejstva so dejstva in najverjetneje je tragičnemu dogodku res botrovala neizpolnjena ljubezen,« je dejal neimenovani vir iz policije. Po aretaciji se je Predrag zavil v molk, zato policija o motivu še ne govori.