Črna kronika

Nove podrobnosti o smrti 22-letnice: Bobbi Kristino ubil njen fant?

mv
27. 7. 2015, 15.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Poročali smo že, da je Bobbi Kristina uradno umrla danes zjutraj, na dan pa prihajajo nove podrobnosti o družinski tragediji Brownovih in Houstonovih. Smrt 22-letnice obravnavajo kot umor, glavni osuljenec pa naj bi bil njen zaročenec Nick Gordon.

Profimedia

Bobbi Kristina je zadnjih šest mesecev ležala v komi, po tem ko so jo nezavestno našli v kadi polne vode. Na dan pa so prišle nove podrobnosti o stanju 22-letnice na dan nesreče. Bila je namreč polna modric, manjkal ji je tudi zob. Policija njen primer trenutno raziskuje kot umor, glavni osumljenec pa je nihče drug kot Nick Gordon, njen zaročenec. Slednji je medtem ko je bila Bobbi Kristina v bolnici menda pridno zapravljal njen denar, dokler mu njena družina tega ni preprečila in proti njemu vložila tožbo vredno 10 milijonov dolarjev.

Občutek krivde, ali iskrena žalost?

Nick je trenutno pod drobnogledom mož v modrem, njegova družina pa pravi, da ga nadzorujejo tudi zato, ker je tako žalosten, da je Bobbi umrla, da razmišlja o samomoru. Gre za žalost ob izgubi ljubljene osebe, ali občutek krivde, za dejanje, ki je 22-letnico stalo življenja?