Črna kronika

Umrla zaradi neumnega selfija

uk
9. 7. 2015, 08.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Anna je še ena iz vrst tragičnih primerov, ko so ljudje zaradi fotografiranja samega sebe končali v grobu. Prav neverjetno je, da so ljudje pripravljeni tvegati svoje življenje zaradi ene fotografije.

Facebook

Anna Krupeynikova (21) je odšla s prijatelji na most v Moskvi. Tam je želela posneti selfi (fotografijo same sebe, ki jo nato objavi na družbenem omrežju). Pri tem se je nagnila nazaj čez ograjo in izgubila ravnotežje. Padla je z mostu, približno 12 metrov globoko, padec pa je bil žal usoden.

Anna je ravno diplomirala na turistični šoli in je diplomo proslavljala s svojimi prijatelji. Potovali so z avtobusom in med postankom je želela posneti fotografijo sebe z Moskvo v ozadju. »Nenadoma smo zaslišali krik in nekdo je zavpil, da je Anna padla z mostu. Mislil sem, da gre za šalo, nato pa smo videli, kaj se ji je zgodilo,« je povedal eden od njenih prijateljev.

Po nekaterih informacijah naj bi se zlomila ograja, in če to drži, bo najverjetneje nekdo moral odgovarjati za to. A poročila ruskih medijev so si precej različna in večina poroča, da se je nesrečna mladenka nagnila čez ograjo.

Žalostna zgodba se je zgodila le nekaj dni po tem, ko so policisti morali reševati neumnega turista, ki je splezal čez ograjo slavnega mosta v Brooklynu, da bi posnel samoportrtet. Prav gotovo zaradi ene fotografije ni vredno tvegati življenja.