Črna kronika

V Ormožu življenje izgubila 63-letna voznica

sta/mv
10. 5. 2015, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V soboto se je na lokalni cesti v naselju Podgorci v občini Ormož zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 63-letna voznica, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

arhiv svet24

Voznica osebnega avtomobila je med vožnjo zapeljala izven vozišča na travnat rob ob gozdu, kjer je trčila v drevo.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 95 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, devet nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 97 kršitev javnega reda in miru ter 107 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 75-krat posredovali na javnih krajih in 22-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so dva kršitelja. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli 11 vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 48 tatvin, 24 vlomov, 23 poškodovanj tuje stvari, po tri kazniva dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi in nasilja v družini, po dve grožnji in povzročitvi telesne poškodbe ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami in ponarejanje denarja.