Črna kronika

Umrla med seksom v avtu!

T.P.
20. 2. 2014, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

40-letna ljubimca sta si želela drug drugega, vendar v teh hladnih dneh nista vedela, kje bi se lahko predala strastem. Na koncu sta se odločila za avto, ki sta ga parkirala v garažo. Tam so naslednji dan našli njuni trupli.

Keith Payton (40) in Salina Johnson (40) sta z življenjem plačala seks v garaži, v avtu s prižganim motorjem. Ljubimca iz Pensilvanije so našli mrtva minuli petek. Po predvidevanju policije sta Keith in Salina umrla med seksualnim odnosom, saj je bila Johnsonova tako rekoč gola. V avtu so našli tudi pribor za konzumiranje droge. Motor je bila prižgan, vozilo pa že brez bencina. Prižgana je bila tudi peč na kerozin, ki se je prav tako že izpraznila. V garaži so zaznali visok nivo ogljikovega monoksida, zaradi katerega je nastopila smrt. Par so našli po tistem, ko je Paytonov brat, ki je garažo vzel v najem, je poslal tja znanca, da poišče Keitha.

Ogljikov monoksid naj bi bil usoden tudi za mlad par Jorgea (24) in Melisso (25), ki sta prav tako občevala v garaži, kjer so januarja našli njuni trupli.