Avto-moto

Auto Bild Slovenija - julij 2013

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
8. 7. 2013, 12.12
Posodobljeno: 11. 7. 2013, 11.41
Deli članek:

V julijski številki preberite.

PRIMERJAVA: Dacia sandero, ford fiesta, peugeot 208, renault clio

Le kdo bi si mislil, da bo Dacia kadarkoli resnično uspešna znamka. Ko je prispela na trg, smo namreč vsi vihali nosove, a resnično jim je uspelo. Novega sandera smo primerjali s konkurenti in ugotovili, da v resnici na nobenem področju ni najbolj uspešen, a je hkrati dober v vsem, blesti pa, ko je govora o prostornosti in ceni. Bravo, Dacia!

PRIMERJAVA: Audi A6, BMW serija 5, mercedes razred E

Kaj vam pride na pamet, ko nekdo na glas omeni poslovne limuzine? Verjetno pomislite na vsaj enega izmed testiranih v tem primerjavi. BMW je s serijo 5 na vrhu, ko je govora o prodaji, a tako Mercedes kot BMW sta posodobila svoji limuzini za uspešne. Bo BMW ohranil prvo mesto ali pa bo razred E kljub vsemu našel novi prostor pod soncem? Kaj pa A6, športnik med udobneži?

SVETOVALEC: Kontrolni pregled pred dopustom

Ne tvegajte in pred dopustom vozilo odpeljite na preventivni pregled. Kaj slabšega se namreč lahko zgodi, da obstanete sredi avtoceste na poti do kraja sproščanja. Obstaja pa tudi alternativa - vozilo preglejte sami. V zapisu najdete praktične nasvete, kako pregledati vozilo pred daljšo potjo in kaj storiti v primeru, ko opazite težave.