Kdo je kriv?

Ljubezenska kriza: naj ostanem ali grem?

Š. K.
24. 6. 2016, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če ste se znašli na razpotju ljubezenske krize, pa ne veste, kam bi zavili, potem se spopadate z enakim vprašanjem kot milijoni ljudi po vsem svetu.

Thinkstock

Statistični podatki namreč kažejo, da ima več kot 80 odstotkov ljudi, ki so v ljubezenski zvezi, več kot enkrat na leto težave. In tako se številni znajdejo pred vprašanjem: naj ostanem ali naj odidem? 

Začnite pri sebi

Veliko žensk doživlja krize in napade panike, ker mislijo, da jim v življenju manjka nekaj bistvenega, kar vsi drugi že imajo. Ste tudi vi med njimi? Naj bo tega konec. Poskusite obvladati stres in svoje težave zapišite na papir. S čim imate pravzaprav največ težav? Je to res vaša ljubezen? Ali pa so se težave samo preselile na vsa področja vašega življenja? Zapišite svoje misli. Tako boste najlažje odkrili izvor notranje napetosti. Ko boste našli vzrok, je čas, da se odpočijete. Privoščite si nekaj dni dopusta in ostanite sami doma. S seboj in s svojimi mislimi. Ko se vam bo uspelo otresti številnih malenkosti, se boste lahko mirneje osredotočili na pomembnejše stvari.