Mala dlan

To so mali zmagovalci!

Oglasno sporočilo
26. 1. 2018, 10.07
Posodobljeno: 26. 1. 2018, 10.08
Deli članek:

Katarina Venturini je hvaležna življenju in naravi, da ji je bilo dano postati mama.

Vrhunska plesalka, lastnica plesne šole Plesna zvezda in mednarodna plesna sodnica Katarina Venturini bo verjetno do zadnjega diha neizmerno hvaležna življenju ter naravi, da ji je bilo po dolgem čakanju pri triinštiridesetih letih dano postati mama.

Mark, osemnajstmesečni deček s čudovitimi modrimi očmi, je za njiju z možem Damjanom pravi čudež. Njena nosečnost je bila rizična, zato je bil porod v ljubljanski porodnišnici seveda edina izbira. Je pa morala zaradi manjših težav prvič v porodnišnico že, ko je bila noseča petindvajset tednov. Dotlej se sploh ni ukvarjala z mislijo, da bi morda lahko rodila prezgodaj, takrat pa se je začela zavedati tega tveganja.

»Gledala sem posnetke nedonošenčkov in videla, koliko pomoči takšno bitjece potrebuje, da lahko preživi, in kako je pomembno, da ima porodnišnica na razpolago vse potrebne pripomočke, da jim lahko pomaga. Ti otroci so pravi borci, kar jih oblikuje tudi kasneje v življenju. Pia, deklica naših družinskih prijateljev, ki se je rodila prezgodaj, je prava zmagovalka!«

Tudi Katarina je ena izmed tistih mamic, ki se zavedajo pomena strokovno usposobljenega medicinskega osebja, zato se kot ambasadorka priključuje naši dobrodelni akciji pri zbiranju finančnih sredstev za nove inkubatorje Porodnišnice Ljubljana.

Pomagajte tudi vi! Pošljite SMS donacijo s ključno besedo DLAN ali DLAN5 na 1919 in prispevajte 1€ ali 5€ za popolno oskrbo slovenskih nedonošenčkov.

Mali borci vam bodo hvaležni!