Zabava v hiši BB:

FOTO: Zapeljivi gibi in Erikovo nočno vpitje: S.e.x.o., s.e.x.o.

R.T.
5. 6. 2016, 11.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Stanovalci so si privoščili nočno zabavo. Dogajalo se je marsikaj ...

Voyo

V hiši Big Brother so se stanovalci razveselili zabave. Pilo se je in plesalo, Mirela je uživala najprej v masažnem bazenu v plesu v kopalkah, duška pa sta si poleg nje najbolj dala Erik in Jadranka.

Erika je pesem Caroline Marquez S.E.X.O. popolnoma prevzela, začel se je smejati, govoriti, da ne more verjeti, katera pesem je, in takoj se je odpravil na "plesišče" ob vzklikanju S.e.x.o., s.e.x.o. Pridružila se mu je razgreta Mirela in skupaj sta se vrtela na dvorišču hiše.

Tudi sicer je bilo vzdušje na zabavi prijetno, Mirela pa je bila srce plesnega dela. Neumorno je plesala (in se ob tem opazovala v ogledalih na dvorišču), koordinirala je stanovalce v skupinskem plesu, največ časa pa sta preplesala z Erikom. Sprostil se je tudi Klemen, ki je celo nekajkrat "pomigal z ritko". Sicer bolj v šali in ob oponašanju Mirele, ampak je vsaj pokazal, da zna ...

Očitno pa sta (vsaj za večer) bojno sekiro zakopala tudi Jadranka in Dragan, ki sta se pri dopolnjevala ob narodnozabavni glasbi, ob kateri je Dragan blazino za spanje zamenjal za harmoniko.