Erotika

Kako jo pripraviti do treh ali več orgazmov

Dr. Tich
3. 11. 2013, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Velikost, mišice, lepota, vse to postane popolnoma nepomembno, ko žensko prvič pripravite do tretjega ali četrtega orgazma. In vse, kar potrebujete, je malo znanja in truda.

Najprej je treba omeniti, da niso vse ženske multiorgazmične; nekaterim je en orgazem popolnoma dovolj. A veliko žensk lahko brez težav doživi več orgazmov. Ključ do tega pa je vsekakor klitoris. Sarah Gibson, svetovalka na področju spolnosti, je v enem od svojih člankov na preprost način opisala, kako žensko pripraviti do multiplih orgazmov. Izpostavila je tista ključna načela, ki bi jih moral poznati vsak moški in nato na tej osnovi graditi most do odličnega spolnega življenja.

Dame imajo prednost
Zelo malo je moških, ki jim je vseeno, ali žensko zadovoljijo ali ne, naj gre za stalno partnerico ali romanco za eno noč. Ženske večinoma potrebujejo več časa kot moški, da se 'ogrejejo', in največja napaka, ki jo lahko naredi moški, je, da se takoj in preveč intenzivno posveti klitorisu. Čeprav je ta v ženski spolnosti pomemben, je tudi izjemno občutljiv in potrebuje predigro, da dotik ni boleč. Ciljajte na vsaj 20 minut predigre. Eksperimentirajte, igrajte se z njenim telesom, predvsem pa opazujte njene odzive.

V znanju je moč
Vedeti morate, kaj početi z njenimi spolnimi organi. Spoznajte njen klitoris in sramne ustnice ter se naučite, kaj ji je všeč in kaj ne.

Spretni prstki
S konicami prstov jo božajte po notranjem delu stegna in se nato približajte zunanjim sramnim ustnicam. Nato se počasi premaknite na vrh klitorisa, ki ga pustite pokritega s kožo. Neposreden stik s klitorisom je lahko prej boleč kot prijeten. Z enim prstom lahko vstopite vanjo, medtem ko s palcem še vedno dražite klitoris. Ne hitite, naj se vse zgodi počasi in nežno.

Jezik je močnejši kot meč
Mnoga dekleta imajo rada, da moški obvlada tako imenovano umazano govorjenje, ampak še bolj jim bo všeč, če bo jezik uporabil drugje. Poljubljajte jo in raziskujte z jezikom, predvsem pa je pomembno, da partnerico poslušate in se z njo pogovarjate o tem, kaj ji je všeč in kaj ne. Skrbite tudi za enakomeren ritem. Pospeševanje jo lahko vrne na začetek.

Dvojna stimulacija
Za ženske so najbolj zadovoljivi orgazmi tisti, pri katerih kombiniramo stimulacijo klitorisa in točke G. Čeprav se glede te seksologi še niso poenotili, ali obstaja ali ne. Uporabljajte igračke, kot so vibratorji, hkrati pa uporabite prste ali jezik. Tisto pač, kar najbolj ustreza obema.

Pomemben tudi pri penetraciji
Obstajajo položaji, pri katerih lahko moški klitoris stimulira tudi med penetracijo. To lahko stori tudi ženska sama, recimo z vibratorjem ali podobnim pripomočkom. Poleg tega je vagina najobčutljivejša na prvi tretjini, tako da so priporočljivi plitki potiski. 

A obstaja še mnogo načinov, kako partnerico pripraviti do več orgazmov, in včasih je pot do tja zabavnejša kot sam cilj. No, morda pa tudi ne.