Astro

Jasni znaki, da ta moški nikakor ni za vas

(snč)
29. 5. 2019, 16.00
Deli članek:

Ženske velikokrat iščemo znamenja in namige, ki nam bodo dali vedeti, da je on pravi. A iskanje pravega predvideva tudi prepoznavanje nepravih.

Dreamstime
par

In čeprav smo kdaj slepe od ljubezni (ali poželenja) in prepričane, da smo končno našle, kar smo iskale, obstajajo znaki, ki nam povedo, da se žal motimo.

Ne nasmeje vas

Smeh je tisto lepilo, ki ne drži skupaj samo nas, ampak tudi vezi z vsemi nam ljubimi. Čeprav se zdi, da pri vsem tistem času, ki ga preživita v postelji, dodatnega smeha sploh ne potrebujeta, bo ta pozneje v življenju zelo pomemben. Če vas torej ne zna nasmejati oziroma se ne smeje vašim šalam, žal ni vaš princ na belem konju.

Ob njem se ne počutite lepi

Seveda ni nujno, da vas ves čas zasipa s komplimenti. Veliko bolj kot njegove besede je pomembno, kako se ob njem počutite vi. Vam je nerodno, kadar vas vidi brez ličil? Kadar imate zabasan nos ali povsem neurejene lase in narastek? Če se pred njim še niste drznili pokazati brez ličil ali celo slišali pripombe, da ste se malo bolj površno depilirali, naj vam bo to jasen znak, da z njim najbrž ne boste dočakali starosti.

Ne obstajata VIDVA

Ste vi in je on, vidva pa ni del vajinega besednjaka. Sploh kadar razpravljata o načrtih za prihodnost. V tem primeru si že sami dovolj dobro odgovorite na vprašanje, ali je pravi. Če ga ne vidite kot del svoje prihodnosti, je odgovor ne. Kadar razpravljate o svojih načrtih, pa naj bodo ti vezani zgolj na poletje ali na prihodnjih pet let, in vanje ne vključite njega in njegovega življenja, ste ga že odpisali. Tako kot on vas, če vas ne predvideva v vsem, kar ima namen početi v prihodnjih letih.

Zvezdna napoved

Recite, karkoli hočete, a v ljubezni smo vsi nagnjeni k temu, da mrzlično prebiramo horoskope. Ker tudi v njih iščemo odgovore na to, ali smo tokrat našli pravega (verjemite, to počnejo tudi moški). Vas zanima zgolj samo tisto, kar so o vajinem usodnem srečanju zvezde napovedale vam? Ali poškilite tudi v njegove zvezdne vrstice? Če vam je res veliko do njega, se ne boste mogli upreti temu, da skrbno proučite, kako vajin odnos opredeljuje njegova rojstna karta.

Ne marate njegovih prijateljev in on ne mara vaših prijateljic

Pravzaprav se s prijatelji drug drugega sploh ne družita, če pa se po sili razmer že morata, je to za vaju prava muka. Po prepričanju nekaterih mislecev je prijateljstvo ena najglobljih in najtežje dosegljivih vezi. Morda celo težje dosegljivih od ljubezenskega partnerstva. In če se tega ne zavedate, imajo misleci prav. Če se ne zavedate, kako pomembni so prijatelji tako v vašem kot partnerjevem življenju, je vajina vez veliko šibkejša od teh prijateljstev.