Astro

Horoskop: od 28.1. do 3.2.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
28. 1. 2019, 13.36
Posodobljeno: 28. 1. 2019, 14.45
Deli članek:

Teden sproščene komunikacije bo, sonce in merkur se bosta v vodnarju “trudila” skomunicirati vse, kar je ostalo kje skrito.

ps
ps

Moč in strast, ali pa tudi jeza ter koleričnost vas lahko napadejo konec tedna, ko se bosta bolj povezala mars in pluton. Venera konec tedna pride v kozoroga, zato ta teden še izkoristite za flirtanje in neobvezne zmenke, ki jih bo Venera v kozorogu naredila precej bolj resne in tradicionalne. Kaj zvezde prinašajo posameznim znakom, pa preverite tukaj:

Oven

21. 3. – 20. 4.

Aktivnost bo nujna, saj bo celoten teden in še naprej prežet z nemirom, tudi idejami ter nepotrpežljivostjo z vsem, kar boste želeli urediti. Mars se bo začel bolj približevati Uranu in vse manj kontrole boste imeli nad svojimi čustvi in nestrpnostjo. Redno fizično gibanje bo pomagalo.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Še celoten teden sanjarjenja, flirtanja in negovanja vas čaka. Imeli boste občutek, da ste edini rojeni za luksuzne stvari in da če komu, vam pripadajo vse bonitete. Ne boste opazili nenavadnih pogledov in opazk. Od nedelje ponoči pa se bo stanje nenadno spremenilo in padli boste iz oblakov v realnost. Venera bo prešla v kozoroga in vas bodo počakala vsa opravila in načrti, ki ste se jih do sedaj malo izogibali.

Dvojčka

21. 5. – 20.6. 

Zanimiv teden vam bo prinesel veliko spoznanj o sebi, svojih veselih in malo manj veselih čustvih. Ne glede na nihanja, ki se vam bodo dogajala, boste končno začeli izražati sebe in resnično sebe brez cenzure. To bo največja osvoboditev, saj boste spoznali, da vas nihče ni zaradi tega obsodil, zapustil ali zatajil. In bolj sproščeno boste začeli razmišljati in izražati sebe. Ne zamudite te priložnosti tedna.

ps
sms

Rak

21. 6. – 22. 7.

Globoka čustva vas bodo zajemala celoten teden in sanjarili, hrepeneli boste ter pričakovali čudeže, ki pa se ne bodo zgodili. Konec tedna bo vse skupaj preraslo v jezo, zamero, ki bo kratkotrajna, kar je dobro v vašem karakterju. Odločili se boste, da je konec nesmiselnega čustvovanja in da je čas, da se vzamete v roke ter kaj konkretnega naredite na področjih, ki so vam dostopna – posel.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Spodbudni teden za samorealizacijo je. Če še niste pripravljeni, je koristno, da vsaj izrazite želje in cilje na primernih področjih in da ne sprejemate kompromisov tako dolgo, da preidejo vaša čustva v jezo. Leto bo dolgo, če se ne boste izražali in sedaj je pravi čas, da pridete do izraza, saj vas svobodno sonce in merkur v vodnarju pri tem pomembno podpira.

Devica

23.  8. – 22. 9. 

Ideje bodo prihajale in nujno bo, da jih skomunicirate, sicer se lahko zakopljete v osebne ali poslovne težave. Določena prepričanja bi bilo dobro v tem letu sprostiti, spremeniti ali celo opustiti. Eno izmed teh je, da je vrlina, da ne “izdate” svojega mnenja, kadar je negativno. Namreč, ko eno negativno mnenje zadržite zase, le to začne razstrupljati vaš miselni tok in tisto področje začne drastično propadati. Izrazite se, ne glede na to, kakšno je sporočilo.

Tehtnica

23.  9. – 23.10. 

Še vedno boste iskali poti sprostitve in prenove. Aktivnosti na fizičnem področju bodo zaželene, a ni nujno, da se boste ta teden že odločili za njih. Želja po preobrazbi je sicer vse močnejša, a se bo začela sistematično uresničevati šele od 4.2. naprej, ko bo mlaj in bo Venera v  kozorogu prinesla dovolj energije za premike.

Škorpijon

24. 10. – 22.11. 

Škorpijoni boste imeli strastna čustva in intenzivno obdobje, ki bo konec tedna se realiziralo. Ali s strastnim zmenkom ali pa preko idejne realizacije projekta, ki vam je pritegnil vaše zanimanje in strast. Izjemno vam bo koristil obisk narave, da dojamete svojo močno povezavo z energijami gozda, zraka in vsega, kar vas obdaja. Unikatni ste v tem in težko je najti nekoga, ki vas bo tako globoko razumel.

Strelec

23. 11. – 21.12. 

Ljudje vam bodo jedli iz roke in povsod, kjer se boste pojavili, vas bodo veseli in ne bodo podvomili v vaše nagibe in resnico. Zato je na vas, da ste iskreni s sabo in sledite sebi stoodstotno. Vsi kompromisi znotraj sebe se bodo namreč končali v pretiranih slaščicah in letošnje let bo prineslo ali obilo uspehov, ali pa obilo kilogramov.

Kozorog

22. 12. – 20. 1. 

Počutje se bo v tem tednu izboljševalo iz dneva v dan. Vaša notranja moč se bo krepila, prav tako veselje in optimizem se vam bo po dolgem času začelo vračati. Konec tedna vas bo razveselila še Venera, ki bo prišla k vam v vaše znamenje in prinesla prve znake pomladi ter želje po spremembah. Zaljubljenost je tik pred vrati!

Vodnar

21. 1. – 18. 2. 

Iskriv in komunikacijsko optimalen teden je pred vami. Nič ne boste držali zase in vse se bo sproti urejalo z vašo sprotno komunikacijo, ki vas bo tokrat osvobajala in vam pomagala priti do vaših prostih trenutkov. Sonce in merkur v vašem znamenju vas bosta navdihovala in ideje se bodo sproti krepile, realizirale in naenkrat boste videli svojo pot bolj jasno in močno. Veselili se boste vsega.

Ribi

19. 2. – 20. 3. 

Vaša notranja intuicija se bo prebujala in komaj boste čakali, da se začnete realizirati tudi v zunanjem svetu. Harmonični boste v svojih energijah, še posebej, če si boste vzeli dovolj časa za razmislek in za vse, kar vam je pomembno. Ne bodite naravnani na druge, temveč sledite svojim energijam, ki se že pripravljajo na razcvet, ki ga bo prineslo sonce v vaše znamenje malo manj kot čez mesec dni.