Astronapoved

Horoskop za sredo, 3. julija

N. K.
3. 7. 2024, 06.15
Posodobljeno: 3. 7. 2024, 06.27
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Čim prej storite nekaj novega, ne omahujte, sicer boste kar tavali okoli in ugibali. Bodite posebno pozorni pri nečem, kar ste začeli pred kratkim.

BIK – Planeti prinašajo veliko pozitivnega pri družabnih srečanjih. Ne skrivajte čustev, posebno če že komaj čakate na neko srečanje. Ne prepuščajte vsega le usodi.

DVOJČKA – Računajte na pomoč nekoga, ki se zadržuje v ozadju, saj to ne pomeni, da je pozabil na vas. Še enkrat se bo izkazalo, da najboljše prihaja po naključju.

RAK – Ljubosumje vam ne pomaga. Možno je, da preveč razmišljate o nečem, kar naj bi že ostalo v preteklosti. V ljubezni vam ne more pomagati le iznajdljivost.

LEV – V ljubezni v vašem primeru ne velja pravilo, da je napad najboljša obramba. Zlahka se boste navdušili za nekaj, kar se razlikuje od vaših dosedanjih dejavnosti.

DEVICA – Imate opravka z osebami, ki so v tem obdobju prepočasne za vaš okus in način življenja. Pazite, da ne bi pozabili na izjemno pomembno pismo ali sporočilo.

TEHTNICA – Danes ste lahko drznejši, zanimalo vas bo neko nenavadno področje ali vprašanje. Presenetite tiste, ki dvomijo, da ste še vedno iznajdljivi in izvirni.

ŠKORPIJON – Ne ozirajte se na opazke. Imate svojo pot, tokrat skrijte negotovost, posebno v delovnem krogu, kjer ni iskrenosti. Ne posnemajte drugih, bodite original.

STRELEC – Poskusite tokrat poskrbeti zase. Vsi se bodo sami znašli, vi pa poskušajte slediti svoji intuiciji, ki vam danes obljublja nekaj novega. Vse se bo lepo izšlo.

KOZOROG – Venera se igra z vašo ljubeznijo, a taktiziranje se vam ne poda. Nekdo se bo še enkrat spretno izmuznil, a takega razmerja pravzaprav ne potrebujete, kajne?

VODNAR – Tudi tokrat se utegne zgoditi, da boste svoje sogovornike opazovali v boljši luči, kot so v resnici. Počakajte, ne sklepajte prehitro. Ne zanemarjajte dela.

RIBI – Imate več možnosti in danes bi radi preizkusili vse. V službi boste postavljali nova pravila, medtem ko ste v ljubezni navdušeni nad izvirnostjo drage osebe.