Astronapoved

Horoskop za petek, 4. avgusta

N. K.
4. 8. 2023, 05.37
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v ribah.

Profimedia
/

OVEN – Spet bo na vrsti nekaj, kar bi radi pustili za seboj. Pot od odločitve do realizacije bo dolga; pripravite se, posebno ob stikih s tistimi, ki zahtevajo vse naenkrat.

BIK – Danes lahko pričakujete podaljšan delovnik, toda vseeno se ne ustavite, saj je vaš delovni elan izvrsten. Na finančnem področju lahko pričakujete stabilnost.

DVOJČKA – Izjemno dinamični boste, radi bi dosegli kar veliko stvari hkrati in ne morete se ustaviti. Nekaj novic od drage osebe bo povzročilo še nekaj adrenalina.

RAK – Kar zadeva službo, ste se znašli v nezavidljivem položaju, vendar se bo obrnilo na bolje. Zgodilo se bo nekaj neverjetnega in ostali boste brez besed.

LEV – Odgovoriti morate na kar nekaj vprašanj, toda ne boste se zmedli, saj ste sposobni storiti še kaj več. Posebno pri pomembnih poslih ni razlogov za odlašanje.

DEVICA – Nekaj, kar se bo dogajalo, vas bo malce obremenilo, vendar vas bo v dobro voljo spravila ljubljena oseba, s svojimi prijetnimi komplimenti.

TEHTNICA – Ne obremenjujte se s podrobnostmi. Pomembno je le, da se potrudite. Samski se zavedajte, da je dober videz odvisen od dobrega počutja.

ŠKORPIJON – Niste prav odločni. Nikar ne dovolite, da bi vas priganjali, saj se zavedate, kdaj v resnici zamujate in kdaj ne. Svetla točka bo prijateljsko druženje.

STRELEC – Vaša energija se počasi, a vztrajno krepi, vsega se boste lotili bolj sproščeno kot v preteklih dneh. Pravzaprav komaj čakate, da se izkažete.

KOZOROG – Uspelo vam bo, za kar ste se trudili prejšnji teden. Dan bo zato poln zadovoljstva. Če ste v fazi zaključevanja projekta, vam bo dan pisan na kožo.

VODNAR – Malo nazadnjaški boste, kar vas bo oviralo na poti do uspeha. Čim prej se poskušajte otresti vseh predsodkov, ki vam otežujejo doseganje ciljev.

RIBI – Če vam prevzete naloge ne bo uspelo opraviti, je edina rešitev, da prosite za pomoč. Ne imejte pomislekov, da bodo morda vaši tekmeci to izkoristili.